Pipsa: Moooi :) Näköjään on nyt ollut vähän reseptiaiheisia postauksia tässä viimeaikoina, ja mikäs sen parempaa? :D Tässä meinasin nyt tällä kertaa kertoa teille, miten voitte itse tehdä upeita suklaalehtiä kotona, joilla voi koristella vaikka kakun tai syödä ihan sellaisenaankin.
Laita noin puoli pakettia tummaa suklaata sulamaan vaikka mikroon tai kattilaan. Sekoita aina tarvittaessa. Käy sillä välin hakemassa (ulkoa tai sisältä) jonkin kasvin lehtiä (noin 7 kpl), itse valitsin ruusunlehtiä. Kun suklaa on sulanut, sivelet teelusikan avulla suklaata pestyjen lehtien päälle, päätät itse paksuuden. Laita jääkaappiin (halutessasi myös pakastimeen myöhempää käyttöä varten) viilenemään/kovettumaan. Ota suklaalehdet ulos jääkaapista sitten kun ne ovat kovettuneet hieman, poista lehdet ja näin jäljelle jää kaunis suklaalehti!:)
Nam, nam! :33
♥: Pipsa
PS! Ruusuaiheisia kuvia tulossa...;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.