Pipsa: Tänään meillä oli koulussa Halloween-aiheiset naamiaset. Sitä ajatellen, päätin laittaa tänne omat suosikkini Googlesta löytämieni kuvien joukosta. Enjoy :)

Lilly-Wood--The-Prick-and-Robin-Schulz-P

Moni teistä on varmasti kuullut tai nähnyt "Prayer in C":n? Mielestäni musiikkivideossa käytetty meikki-idea (joka on saanut inspiraatiota meksikolaisesta kuolleiden päivästä) on jotenkin kauniin pelottava :) Myös koulussa tuli nähtyä tällaiset Sugar Skull-aiheiset kasvot.

kuva: muzu.com

spider-web-halloween-makeup.jpg

Hämähäkinseitit silmissä? Ei tavallisesti kuulosta niin hyvältä asialta (kokemusta on!) mutta tässä se toimii ja hienosti!  Itse autoin Emiliaa piirtämällä hänelle hämähäkinseitin oikean silmänsä ympärille :)

kuva: costume-works

scary_halloween_makeup_ideas.jpg

Mikset näyttäisi persoonallisuutesi molempia puolia? Sitä itseäsi, mutta myös sitä hieman pimeämpää puoltasi... Hauska idea, myös nähty tänään koulussa :)

kuva: cathy.snydle.com

flat,550x550,075,f.jpg

Rakastuin ystäväni "Surullinen pelle"-meikkiin! (Vaikka hän ei itse tiennytkään sen olevan sen niminen...) Valkoiset kasvot, tummat renkaat silmien ympärillä (joiden lävitse kulkivat mustat viivat) sekä musta hattu pään päällä, kuin minullakin. ♥

kuva: andyzich.com

Mitä minulla sitten oli? Jaa... Jotain tuon ensimmäisen ja viimeisen kuvan väliltä, eli tummat renkaat silmien ympärillä ja suun päällä samanlaiset viivat kuin ekassa kuvassa. Niiden lisäksi, niin kuin jo totesinkin, minulla oli hattu. Koulussa oli myös "Paras asu voittaa"-kilpailu, saas nähdä miten minun käy? :D

: Pipsa