Pipsa: Moi :) Kävimme viime viikonloppuna äidin kanssa pienillä ostoksilla. Silloin mukaani tuli juuri se liila pusero ja valkoinen kaulahuivi joista kerroin aiemmin, linkki- http://saarapipsa.vuodatus.net/lue/2014/02/new-clothes . Unohdin kertoa tuolloin, että kävimme myös Sokoksessa ostamassa minulle sopivaa huulipunaa. Olen nimittäin vähän harmitellut sitä kun äidin huulipunat eivät sovi minulle, olemmehan eri väripersoonia värianalyyseihin nähden. (Teimme muuten koulussa esitelmän noista värianalyyseistä pari päivää sitten;) Päätimme siis että nyt kysyisimme sokoksen henkilöstöltä, että minkä värinen huulipuna minulle sopii. Valitettavasti tämä myyjä joka meitä palveli, ei auttanut siinä tehtävässä, vaan antoi vain esimerkkejä kiiltävistä, voimakkaista ja luonnollisista huulipunista. Apuahan sekin oli... No mutta päädyin sitten sellaiseen luonnolisen väriseen Lumenen edulliseen huulipunaan, joka oli aika lähelle omien huulieni väriä. peoplelikeus%20059-normal.jpg

Lumenen huulipuna a´ 5 €

Kaiken jälkeen kävimme läheisessä kahvila/konditoriassa ja ostimme sieltä mukaamme kaksi suklaakakkupalasta ja macarone-leivoksen + vielä erään toisen pienen leivonnaisen. 

peoplelikeus%20062-normal.jpg

Söimme sitten kotona näitä :) Nam! Rakastan suklaata, joten on varmasti helppo arvata että suosikkini näistä oli juuri tuo suklaakakku... ;)

♥: Pipsa