Brysselkex_.jpg

Kuva: emmawahlby.se

Pipsa: Eli nyt olisi vuorossa resepti brysselikekseistä, joita leivoimme leivontakerhossa torstaina :)

Murotaikina

100 g voita

½ dl sokeria

1 tl vanilliinisokeria

2½ dl vehnäjauhoja

Koristelu

1/4 dl sokeria

Pari tippaa talousväriainetta

Tee seuraavasti: Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita voi, sokeri ja vanilliinisokeri keskenään ja lisää niihin jauhot. Vaivaa käsillä taikina sileäksi. Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä niistä 4 cm leveitä pitkoja. Ota lautanen, tipauta siihen pari tippaa talousväriainetta ja sekoita sen joukkoon sokeri. Pyöritä pitkoja sokerissa ja leikkaa sitten niistä noin sentin paksuisia keksejä. Pidä uunissa noin 10 minuuttia (riippuen keksien suuruudesta).

♥: Pipsa