Saara: Muistatte ehkä kun sanoin nmuutama hassu päivä sitten lisääväni piakkoin tänne kuvia? No nyt on sen aika!

Elikkäs ostoksia! Yksi asia mun pitää teille näin sanoin kuvailla sillä en saanut niitä kuvaan. Elikkäs elikkäs, ostin joulukonserttiamme varten mekon itselleni. Se on tumman sininen polviin asti ulottuva, yläosa pitsiä ja "rintamusosa" samanlaista sinistä kangasta kuin mekon helma. Selkä puoli avoin, hihat hieman yli kyynärtaipeen. Jos kuulostaa kiinnostavalta niin H&M nuoten osastolta löytyy 25€

Ja sitten niihin muihin ostoksiin kuvien kera! :D

image.jpg

Paita H&M 8€ (korukin on H&M mutta ostettu tosiaan kesällä, en tieädä saatavuudesta tällä hetkellä, legginssit jotkut aivan randomit seppälästä 3€ :D)

image.jpg

Pitkään haluttu Tangel Teazer 17€ Anttilasta

Taidan olla hieman jälkijunassa kaikista muista, mutta ei ole ollut tarvetta toiselle harjalle, mutta nyt sitten tuli ja ajattelin kokeilla ja toimii oikeasti niin hyvin kun siitä sanotaan (ainakin mun tapauksessa)! Ei siis yhtään sähköistä hiuksia sekä on todella hellä hiuksille. (vai miten se pitäisi sanoa xd)

image.jpg

Koru H&M 12€  (MUISTAAKSENI 12 EUROA EN OO AIVAN VARMA!!!)

Tossa korussa oli toinenkin samanlainen koru kiinni hieman pidemmällä remmillä varustettuna, mutta pyysin iskää irrottamaan sen, koska se pidempi tuli mua napaan asti eikä se mun mielestä näyttänyt niin hyvältä. Sai irrotettua helposti!

Juu on tullut H&M shoppailtua! xd Kaikkea ei tähän vielä tullut mutta joskos sitten seuraaviin luukkuihin?

♥: Saara