c%20pipsa%20005.jpgkryssninki%20005.jpg

Baby Lips Dr Rescue Coral Crave - Maybelline

Tässä on ihana eukalyptuksen (mentholin) tuoksu! :) Lupailee 12 tunnin kosteutusta, mutta omani mielestä ei kyllä vaikuta niin pitkäkestoiselta... Mutta kyllä se kuitenkin kosteuttaa hyvin hetken ajan, ja kiitos mentholin, niin tämä viilentää myls kivasti huulia :) Värikin on mieluinen, ei liian voimakas, vaan aika luonnollisen näköinen. Yleisesti ottaen tykkään kovasti tästä! :D 

4 / 5

Jelly Gloss Translucent - Isadora

Kaupassa, tarkemmin sanottuna alennusmyynnissä, tämä näytti enemmän persikkamaiselta, mutta olikin sitten oranssimaisempi :) Onneksi tämä ei näytä huulilla niin voimakkaan väriseltä, vaan antaa hienoa kiiltoa pienellä värivivahteella :) Koostumus on aika jännä, hieman tahmeahko, muttei liikaa. Myös tämän sivellin on kiinnostava, erilainen kuin perinteiset, muttei sekään eroa niistä liian paljoa.

4- / 5

Nivea Lip Butter Raspberry Rosé

Tämä on Baby Lipsiin verrattuna pitkäkestoisempi, kosteuttaa erittäin hyvin ja tuoksuu myös ihanalle! :) Purkkikin on soma. Huonot puolet tässä ovat annostelu (siis sormelle annostelu - joskus tulee liikaa, toisinaan taas ei) ja sen jälkeinen tahmeus sormella. Ja Nivea on itse sanonut, että tätä kannattaa sormella laittaa huulille... Mutta siis muuten kyllä ihan jees tuote :)

4 / 5

♥: Pipsa