%20%E2%99%A5%20002.jpg%20%E2%99%A5%20001.jpg
Four Reasons Argan Beauty Serum antaa hiuksilleni ihanaa pehmeyttä ja kiiltoa, kuitenkaan latistamatta niitä! :) Nimensä mukaisesti tuote sisältää arganöljyä, joka vahvistaa ja syväkosteuttaa hiuksia, tuoksukin on ihan miellyttävä. Antaa myös jonkin verran lämpösuojaa ja helpottaa selvästi hiusten selvittämistä. Tuotetta voi käyttää niin kuivissa kuin myös kosteissa hiuksissa, itse laitan tätä kosteisiin hiuslatvoihini ja tarvittaessa kesyttämään luonnonkiharoitani aamulla. Ainoa miinus tässä on se, että jos ei ota sitä kahta (tai minun kohdallani yhtä) tippaa, hiukset saattavat näyttää hieman rasvaisilta (tämä kuitenkin menee pois harjaamalla hiukset). Tuote on tosin riittoisa, mikä on ihana juttu! :)%20%E2%99%A5%20003.jpg
Four Reasons, eli saman sarjan Volume Mousse on mielestäni ihan kelpo tuote. Se on tämänhetkinen lempimuotovaahtoni, koska se nimensä mukaisesti antaa tuuheutta hiuksille. Tätä käytän kampauksissa, joissa tarvitaan "sitä jotain" ;)

%20%E2%99%A5%20004.jpg
Tämäkin Super Shaper - viimeistelysuihke on Four Reasons - sarjaa! :) Tämä kiinnittää kampauksen kuin kampauksen lähes koko päiväksi, antaa hieman kiiltoa ja tekee hiuksistani joustavammat. Myös sen pieni koko on söpö ja helpottaa sen käyttämistä!
%20%E2%99%A5%20006.jpg
Tämä Let me be - selvityssuihke on tarkoitettu periaatteessa värjätyille hiuksille, mutta sopii myös tavalliseen tukkaan. Tuoksu ei ehkä ole omasta mielestäni mieluisin, mutta on se kuitenkin sen arvoinen - tämä hoitoaine nimittäin tekee tehtävänsä hyvin ja selvittää tiukemmatkin takut!
%20%E2%99%A5%20005.jpg
Constian Proteiinishampoota käytin jo pienempänä (huomatkaa; "KOKO PERHEEN HIUKSILLE"), mutta siinä välissä olen sitten käyttänyt kaikenlaisia erilaisia shampoita. Kuitenkin olen aina tullut takaisin tähän, viimeksi nyt jouluna. Hiukset eivät ehkä saa superpehmeyttä, mutta niistä tulee koko ajan vahvemmat ja terveellisemmän näköiset. Tuoksukin on ihan jees.
%20%E2%99%A5%20007.jpg
Batisten kuivashampoota käytän välillä pesujen välissä, jos siihen on tarvetta. Poistaa tehokkaasti rasvan(tunteen) ja antaa hiuksille ihanan kukkaisen tuoksun! :) Tykkään!

♥: Pipsa