Lite%20foton%20150.jpg

Voiko joku vastata kysymykseen: Miten unelmat toteutetaan?

Olin kävelemässä eräällä kadulla muutama päivä sitten. Yhtäkkiä toivoin näkeväni valkovuokkoja, vaikka tiedän, että vain murto-osa niistä kukkii tähän aikaan vuodesta. Katsoin vasemalle, ja siinähän niitä oli! Paikkaan, jossa ei pitäisi olla valkovuokkoja, oli ilmestynyt kauniita kukkia. Tuntui jotenkin ihmeelliseltä, että juuri kun toivoin näkeväni kevään merkkejä, niin sellaisia tuli eteeni. 

Entä jos unelmat kävisivät toteen samalla tavalla?

Mietit ja toivot hartaasti jotain, ja juuri silloin toivomasi asia on edessäsi. Kuulostaako liian hyvältä sinunkin korvassasi? Silti haluan uskoa siihen. Haluan uskoa siihen, että olen sen arvoinen, että olen ahertanut tarpeeksi ansaitaakseni sen. Elämä ei ole aina helppoa, sitä vastaan ei kukaan voi väittää mitään! Uskon, että jokaisella on niitä hyviä ja huonoja päiviä. Hyvä päivä voi yhdelle tarkoittaa sitä, että kotona ei riidellä, toiselle sitä, että saa syödä ulkona kavereiden kanssa. Yhteistä on kuitenkin se kun tuntee, että sellaisten päivien takia elämällä on taas tarkoitus. Ja kun unelmat käyvät toteen, eikö silloinkin ole mukava olla?

myfirstpictures%20085.jpg

Unelmia on monenlaisia.

Yhdet unelmoivat rauhasta, toiset uudesta elektroniikkalaitteesta ja jotkut vain jostain pienen, pienestä asiasta. Jo se, että joku huomioi sinut ja oikeasti välittää sinusta, tuntuu jo aika hyvältä asialta. Ja jos sinulla on edes yksi henkilö joka oikeasti välittää sinusta, olet onnistunut elämässäsi. Ja jos mieleesi ei tule ketään henkilöä, anna sen henkilön olla Sinä itse. Katso itseäsi peiliin, vaikka ei huvittaisi, ja ihastele itseäsi. "Vitsi, oot hyvännäköinen!". Kehu itseäsi, vaikka joka aamu, niin alat itsekin uskoa sanoihisi.

Haaveile ääneen.

Ja samalla tavalla kun kehut itseäisi ja pikku hiljaa alat uskoa sanoihisi, voit myös unelmoida ääneen. Mieti ääneen vaikka kerran viikossa, ehkä ennen nukkumaanmenoa,  mitä asioita haluat saavuttaa elämässäsi. Jotenkin ääneen sanominen saa asian tuntumaan todelisemmalta.

Ja muista: Jos voit unelmoida asiasta, voit myös tehdä sen!

image.jpg

Toivottavasti jaksoitte lukea! :)

♥: Pipsa