sj%C3%B6bloms%20010.jpg

Noin viikko sitten minulle tuli herätessäni tosi outo olo. Outo, mutta silti hyvä olo. Olin nimittäin päättänyt unessani, että alkaisin olemaan itsevarmempi versio itsestäni, sellainen henkilö, jota olen aina halunnut olla. Ja jostain ihmeen syystä minusta tuntui herätessäni, että miksen voisi tehdä niin oikeassa elämässänikin? :)

sj%C3%B6bloms%20009.jpg

Välillä alan miettimään tapahtuneita asioita, sellaisia, jotka ovat jo sattuneet, eikä niitä voi enää mitenkään muuttaa. Ja silti vietän joskus aikaani niiden miettimiseen. Unessani, josta kerroin, taisin sanoa itselleni "Älä katso taaksesi, et ole todellakaan menossa enää sinne!", ja aionkin tulevaisuudessa miettiä enemmän tuota lausetta, koska ainoa oikea matka täältä on nykyhetki ja tulevaisuus. Jokainen nykyinen minuutti oli vielä 60 sekuntia sitten tulevaisuutta, miksi silloin viettää aikaansa miettimällä jo tapahtuneita juttuja?

hos%20wilmas%20048.jpg

Ainoa tie päästä vapaaksi miettimästä historiaansa ei kuitenkaan ole unohtaa se, vaan hyväksyä se ja jatkaa eteenpäin. Se kuulostaa hyvin kliseiseltä, mutta on kuitenkin totta. Ainoa tapa tulla itsevarmemmaksi on ensin hyväksyä nykyhetki ja suunnata kohti tulevaisuutta avoimin mielin, sillä vasta sen jälkeen voi sataprosenttisesti, täydellä teholla, alkaa olemaan se henkilö, jota ihailee ja jonka haluaisi itse kaverikseen.

Ja se hetki alkaa minulla nyt.

♥: Pipsa