%20%E2%99%A5%20002.jpg

Olen kehunut tätä ennenkin ja tulen kehumaan sitä jatkossakin. Four Reasons Argan Beauty Serum on kaikkea sitä mitä haluaa, ja enemmän! Kaiken tämän kerron siis omista kokemuksistani.
 

Pidän tämän koostumuksesta, se on hyvin ohut vaikka kyseessä onkin arganöljytuote. Se tuoksuu erittäin raikkaalle ja näyttää kirkkaalta. 

Tämä tuote on omiaan varsinkin pörröisille / laineikkaille / kiharille hiuksille, mutta sopii todella hyvin myös kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Kutsuisin mielelläni tätä joksikin ihmetuotteeksi, koska se saa kuivat latvat näyttämään paremmilta, hiukset silottumaan ja antaa muutenkin upeaa kiiltoa. 


%20%E2%99%A5%20001.jpg

Tätä voi käyttää vaikka kiiltoseerumina tai sähköisyyden estämiseen yhtä hyvin, kuin vain saamaan hiukset näyttämään terveemmiltä. Itse laitan tätä tipan tai pari pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin.

Ainoa huono puoli tässä on se, että tuotetta on helppo laittaa liikaa hiuksiin, jolloin kiillon sijasta hiukset saattavat näyttää rasvaisilta. Tämän välttämiseksi kannattaa tuotetta vain ottaa 1-3 tippaa riippuen hiusten paksuudesta ja pituudesta. Mutta onneksi "rasvaisuus" lähtee helposti pois hiuksia harjaamalla. Tuote on myös erittäin riittoisaa.

Täyden kympin tuote! :)

♥: Pipsa