Pipsa: En tiedä teistä, mutta minua haittaa tosi paljon se että kouluruoka on muuttunut huonommaksi näinä viimeisinä vuosina. Muistan kun alakoulussa 1-3 meillä oli oma pikkukeittiö koulussamme, niin kuin monella toisellakin koululla oli. Ruoka oli maistuvaa ja kaikki oppilaatkin olivat iloisia ja pirteitä koulun suhteen. Mutta kun sitten kolmannen luokan jälkeen alkoi kouluruoka tulemaan keskuskeittiöstä jostain ihmeen paikasta, ruokakin aikoi maistua ihmeelliselle, eikä todellakaan hyvällä tavalla! Silloin myöskin me oppilaat jaksoimme huonommin ja muutenkin olo oli tukala (sen lisäksi koulussa oli vielä homettakin, onneksi korjattiin pois). Tämän jälkeen (nyt olen siis yläasteella) kouluruoka on maistunut niin pahalle, paitsi että ehkä muutama poikkeus on ollut...Joskus. 

Miksi tuon tämän aiheen ylös on seuraava. Tänään koulussa oli ruoaksi jotain ihmeen broileri-,paprika-,chili-soosia perunan ja raastetun kukkakaalin kera. Perunat näyttivät pahoilta. Ne haisivat pahalle. Ja ne maistuivat kamalalta! Broilerinpalat olivat kivikovia ja kuivia, enkä soosista sen enempää nyt aio kommentoida. Yleensä syön kaiken kouluruoan, mutta tämä oli yksi niistä ainoista kerroista jolloin en syönyt sitä. Söin vain sen verran minkä pystyin syömään. Eikä se paljoa ollutkaan. Kaiken tämän lisäksi kukaan ei kerro, mistä ja miten kouluruoka tuodaan kouluihin...

Mikä olisi teidän mielestänne hyvä ratkaisu tähän ongelmaan? Olisiko parempi, jos jokaisessa koulussa olisi oma pikkukeittiö? Vai pitäisikö oppilaiden ottaa omat eväät mukaan kouluun?  

Sen voin kuitenkin kertoa teille, että kotiintultuani nautin niin kovasti äidin tekemästä ruoasta, nam! :3 

♥: Pipsa