Pipsa: Eilenhän lupasin teille näyttää kuvat löytämistäni jutuista kirppikseltä, ja tässähän ne tulevat :)befunky_artwork.jpg-normal.jpgBeFunky_null_2.jpg-normal.jpg

Yläkuvassa: Korolliset nilkkurit ja ruutupaita yhteensä 7 €. Mekon tai (kaakao-)purkin hintaa en muista, mutta halvat nekin olivat. 

Olen noiden tapaisten nilkkureiden perässä juoksennellut, mutta useimmat ovat maksaneet 50-70 euron välillä, eli nämä kengät olivat todellinen löytö! :) Kengissä oli vielä vähän kasvuvaraa, eli eivät heti pieniksi mene. Ruutupaitaakin olen yrittänyt hakea, ei vain ole löytynyt itselleni sopivaa. Tämä rento paita oli kuitenkin halvan lisäksi myös omaan makuuni, joten aikamoinen löytö sekin ;) Juhlamekossa on ihana yksityiskohta, nimittäin nuo pitsihartiat/yläosa. Eikä mekko ole liian lyhytkään, vaan juuri passeli. ;)

Omaa kaakaopurkkiakin on tultu nyt tässä etsittyä, ja vihdoin sekin löytyi :) Tosin kirppiksessä oli supersöpöjä vintagepurkkeja, mutta ne olivat hyvin kalliita. Siksi tämä kotoisa purkki asuu nyt meillä :)

Mitäs piditte?

♥: Pipsa