Konfirmation%2023.8.2015%20084.jpgKonfirmation%2023.8.2015%20086.jpgKonfirmation%2023.8.2015%20098.jpg

Moi! :) 

Nyt olen itsekin tullut konfirmoiduksi, itse asiassa eilen. Meille tuli sitten äidin puolelta muutama sukulainen + Anna, sain kuitenkin tosi mahtavat lahjat!

Olen kuullut, että ihmisillä on vaikea päättää mitä antaisivat nuorille rippilahjaksi. Tosin onhan muutenkin lahjojen osto aika hankalaa puuhaa, kun haluaa ajatella, mistä toinen pitäisi. Tiedän nimittäin, että on sellaisia jotka vain toivovat rahaa, rahaa ja rahaa. Itse kuitenkin toivoin Iittala-astiaston osia ja Fiskarsin aterimia, ja sitten kaverilta huulirasvoja, haha :D Mutta olin kuitenkin tosi onnellinen kaikista lahjoista, eli mitä tällä haluan sanoa on seuraava...

Nuoret eivät ole yhtä pinnallisia ja asioita epäarvostavia kuin miltä ehkä tänä päivänä näyttävät, kaikki "pinnallisuus" johtuu yleensä vain medioiden asettamista vaatimuksista ja ulkoisista tekijöistä. Ja jos nuori toivoo rahaa, haluaisin itse ainakin tietää yhden asian johon hän aikoo niitä käyttää. Sillä tavalla on itsekin mukana antamassa sellaisen asian, jota nuori itse toivoo. Ja muista; ajatus on tärkein, ja kyllä se huomioidaan! :)

♥: Pipsa