c%20pipsa%20006.jpg

Ostin pari viikkoa sitten Citymarketista halvemman version Tangle Teezeristä (jotka maksavat noin 15 € riippuen mallista). Tämä maksoi puolet siitä, eli jotain kahdeksan euron paikkeilla, en ihan muista tarkkaa hintaa. 

Eli jos jostain syystä olet säästynyt Tangle Teezerilta (ja sen jälkeläisiltä) niin voin kertoa että tämä on selvitysharja, joka lupaa selvittää takut helposti ja hellävaraisesti. Tätä on niin hehkutettu ja on parhautta monen mielestä. Kokeilin sitten tuota halvempaa versiota, joka ei tietenkään ole aivan yhtä hyvä kuin alkuperäinen, mutta aika lähelle kuitenkin :)
No miltä vaikutti?

Jotenkin minusta tuntuu siltä, että tämä vain "pintaharjaa" hiukset, jos niin voi sanoa? Ehkä se kuuluu jotenkin siihen lupaukseen "hellävaraisesta harjaamisesta", niin kuin pakkauksessa luki? Olen kuitenkin huomannut, että tätä kun käyttää niin jostain ihmeen syystä lähtee vähemmän hiuksia päästä :D Koska tämän harjan piikit ovat niin taipuvat, niin tätä voi myös käyttää kosteissa (ellei jopa märissä?) hiuksissa, mikä on aivan loistavaa minulle luonnonkiharat omistavalle tytölle! :)

Onko se ostamisen arvoinen? Kyllä, et tule katumaan ostostasi ;) Varsinkaan, jos sinullakin on luonnonkiharat hiukset, jotka on vaikea taltuttaa ilman mitään käsittelyä pesun jälkeen.

7-out-of-10.png

♥: Pipsa

kuva: windowonwine