Saara: Tehtiin viikonloppuna cake popseja :P Oli hyviä :) Niistä sitten ohje jos haluaa kokeilla. Ne mitä me tehtiin oli semmosia suklaa-tuorejuusto hommia :)

 

cake%20pops-normal.jpg

( Kuvalaatu ei ole nyt sitten kovin hyvä kun puhelimen kautta otettu mutta tarpeeksi hyvä kuva kumminkin näkemään että hyviltä näyttää ;)

Suklaa-juusto Kakkutikkarit

Ainekset: (18 toista tikkarille )

100g voita

1 tl kaakaojauhetta

100g sokeria

1 kananmuna

135 g jauhoja

1tl leivinjauhetta

90 ml maitoa

(Noi oli nyt siihen sitten itse suklaa kakku juttuun ja sitten siihen tuore juusto hommeliin tulee nyt)

80 g levitettävää tuore juustoa

1 tl sokeria

1 tl vaniljauutetta

KUORRUTUKSEEN:

150 g mustaa suklaata

Punaisia ja valkoisia karkkeja

VALMISTUS:

1. Esilämmitä uuni 160 asteeseen. Vatkaa pehmennyt voi sokerin kanssa vatkaimella kunnes seos on kreemimäistä. Lisää muna ja jatka vatkaamista.

2. Lisää siivilöity jauho sekä leivinjauhe, kaakao ja maito. Jatka vatkaamista kahden minuutin ajan kunnes seos on kermamaisen kevyttä.

3. Vatkaa tuorejuusto sokerin ja vaniljauutteen kanssa vatkaimella.

4. Pursota vuoan muotteihin ( Tässä puhutaan nyt siis mun joululahjaksi saamistani muoteista mutta jos sinulla ei ole sellaista voit kai tehdä jonkinlaisen pallon tai tehdä valmiiksi tällainen kakku ja sitten muotoilla siitä pallon ja laittaa jääkaappiin jotta se pysyy kasassa ) vähän suklaataikinaa pursottimen avulla, aseta keskelle puolikas teelusikallinen juustokreemiä ja täytä se sen jälkeen rajaan asti suklaataikinalla ( älkää välittäkö joilla ei ole tätä vuokaa ) Aseta kansi paikoilleen ja paista kakkupalloja uunissa 160 asteessa 20 minuuttia kunnes ne ovat kohonneet. Ota ne pois uunista ja anna jäähtyä muutaman minuutin ajan ennen niiden irrottamista muotista.

5. Aseta tikku jokaiseen kakkupalloon. ( voit käyttää jonkinlaisia tikkuja jotka ovat ohuita ja tarpeeksi kestäviä kakkupallon painoon )

KUORRUTUKSEEN:

Sulata 2/3 suklaasta vesi hauteessa. Ota pois levyltä hämmennä viisi minuuttia ja lisää loput pilkotusta suklaasta. Kasta kakkutikkarit varovasti kuorrutukseen, poista niistä ylimääräinen kuorrutus ja asettele ne seisomaan ennalta tasaiselle alustalle asetetun kannen reikiin siirrä kansi kakkutikkareineen ( voit käyttää "kantena" jonkinlaista tukevaa alustaa mihin tikkarit voi laittaa pystyyn) jääkaappiin kuivumaan noin 30 minuutiksi. JA Vóla! Valmista tuli!

♥: Saara

p.s anteeksi kirjoitusvirheistä jos niitä tuli!