n%C3%A5go%20saker%20011.jpg
LASH POWER MASCARA - Clinique n%C3%A5go%20saker%20008.jpg
HYDRA VEGETAL HYDRAING MICELLAR WATER 2 IN 1 - Yves Rocher

Kesäkuun kosmetiikkaostokset: 39-ripsari ja ihmekasvovesi. Nämä molemmat ovatkin hieman erityisiä; ripsiväri kun lähtee vain ja ainoastaan 39-asteisella lämpimällä vedellä, ja kasvovesi kun imee kaiken lian, epäpuhtaudet ja meikit itseensä kuin magneetti. Olen molempia käyttänyt jo pari päivää, ja molemmat vaikuttavat ihan hyviltä. 

Clinique ei ehkä ole halvin mahdollinen merkki, enkä tavallisessa tapauksessa olisi varmaankaan ostanut sieltä edes mitään, mutta kun nyt minulla oli lahjakortteja Sokokseen ja kun myyjä niin tuota kehui, niin kyllähän minä nyt sitten menin kuitenkin ostamaan sen. Enkä ole vielä katunut! :) Se on nimittäin (ainakin omasta mielestäni) kestänyt aika hyvin lämpimät ja tuuliset olosuhteet ilman varisemista, toisin kuin edelliset maskarani.

Yves Rocherilta olen myös käyttänyt saman tuotesarjan kasvovoidetta, josta kerroinkin aiemmin (http://saarapipsa.vuodatus.net/lue/2015/05/hydra-vegetal), joten tämä sopii siihen tosi hyvin! Vaikka tämä puhdistaakin ihon tosi tehokkaasti, niin se kuitenkin kosteuttaa sitä samalla; aivan kuten kasvovoidekin. 

♥: Pipsa