Saara: En keksi tälle otsikkoa, mutta ihan sama:D

Nyt olen saanut siis cruiserin joka on tässä:WIN_20140523_173210%20%282%29-normal.jpg

Eli siinä on eriväriset pyörät ja itse lauta on valkoinen:) On ehtinyt jo vähän mennä likaiseksi, koska on tullut ajeltua:DD Kauan kesti noiden trukkien löysyttämisessä ennenkuin niistä tuli sopivat ja saa käännettyä hyvin. Maksoi 80€

Ja oltiin myös PowerParkissa keskiviikkona ja torstaina Yrityskylässä, nyt niistä vähän:

PowerParkissa oli tosi kivaa ja menin kaikkiin ns. pahoihin laitteisiin. Oma lemppari kaikista laitteista oli boosteri (se ei varmaankaan kirjoiteta noin..:D) Vaikka boosteri näyttää tosi pahalta, mutta ei se ole. Puhuttiin kaverin kanssa koko matkan vaan siitä, että meillä on nälkä xD

Kaikista pahoin laite oli varmaankin se Vapaapudotus... Tai ei oikeastaan se laite itsessään ollut kovinkaan paha, vaan se odotus ja jännitys ennen. Siinä vaiheessa kun kone nousi ylös hitaasti siinä vaiheessa halusin vaan pois, mutta kun lähti tippumaan nopeesti alas niin se oli jo ohi. Eli ei sinänsä ollut paha.

Yrityskylässä oli aika sekavaa. Työt piti tehä tosi nopeesti ei ollut paljon aikaa hukattavaksi. Ja jos oli puolminuuttia myöhässä aikataulusta, niin oli peli pelattu. Oli kuitenkin ihan kivaa, itse olin Kaupungintalossa töissä vaalivirkailijan.

Kokeilin eilen tälläista hius tuotetta:

WIN_20140523_174157%20%282%29-normal.jpg

Eli tuon pitäisi vaalentaa asteittain. Ei sisällä mitään ammoniakkia, joten jokseenkin turvallinen. Ja kyllä minulla ainakin toimi. Ei maksanut kuin vain 5€ Tuo pitää jättää sitten päähän ja laittaa aina välillä lisää esim. parin-kolmen päivän välein. (kai:D)

Siinä se :D

♥: Saara